Want your
own Fotopage?






 
GOOLIE's FotoPage

By: goolie media

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]
Friday, 1-Feb-2008 03:41 Email | Share | | Bookmark
Ejad & Baizura....!!!!

 













Ke Kajang pula kami kali ni....
Memang seronok buat outdoor di Putra Jaya....
Costumer paling sempoi dan banyak ragam.....
Tapi...BERBALOI!!!!

Tahniah pada kedua pasangan



Tuesday, 29-Jan-2008 07:43 Email | Share | | Bookmark
HANAPI & FAZARULAINI



COMING SOON>>...


Tuesday, 29-Jan-2008 07:26 Email | Share | | Bookmark
MOHD NOOR FAIZAL & ZURINA





COMING SOON>>...


Wednesday, 5-Dec-2007 14:14 Email | Share | | Bookmark
KAWAN² TUNANG.. (Zafiq & Mamotte)

nampak ker?
heheh..
jangan ta' jadi ye'..
View all 4 photos...



Alhamdulillah... syukur kehadrat Allah s.w.t dengan kehendaknya..
2 sahabat baik aku telah bertunang dengan sejahteranya...
Untuk pengetahuan korang semua, zafiq dan mamotte ini bertunang selang sehari sahaja.. kuasa Tuhan mamotte bertunang pada hari jumaat, zafiq pada hari sabtu, nak dijadikan cerita lagi aku ader wedding photoshoot kat kl jugak pada hari ahad.. Ya Allah,.. aku hanya mampu merancang.. rancangan Engkau lagi tepat dan baik untuk hambamu..

Aku ta' tau plak mamotte tunang pada hari jumaat, aku fikirkan sudah lepas tarikh pertunangan mamotte, blom rupa²nya.. jangan marah... Memang aku turun KL awal dengan niat jumpa kawan² sama line dengan aku.. agar tak rushing,.. boleh berkongsi ilmu..

Untuk pegetahuan korang, mamotte salah seorang photographer jugak, tapi hari tu dia pula kena posing,. hahah.. Padan muka!! ashik ko aje adjust pose orang, sekarang ko pulak kene, heheh.. jangan marah..

Zafiq krja interior design salah sebuah company kat KL, kira gah jugaklah company tu.. menangis aku teguk kerja dia skarang!!

Dua² bdk nie sama belajar dengan aku waktu diploma sampai degree (graphic) UITM.. Dua² memang power!! Erm.... mamotte kalau bab practikal dialah reference aku,. banyak jugalah aku blaja dengan dia melalui observation aku.. Zafiq pula merupakan lubuk ilmu aku dalam art concept and direction.. wa... Dua² bdk nie tunang ikat semua ta' lebih 1 tahun.. lepas ni semua da ader commitment dalam dunia baru mereka..

Er,.. boleh ke aku jumpa diorang berbual panjang selepas diorang kahwin? sekarang nie boleh la duduk kat rumah sewa diorang,.. lepas nie? Rupa²nya..

ps/: -mamotte Sorry ta' sempat edit gambo ko, last² ko yang edit,. huhuh
- Zafiq sorry rushing hari tu aku kejar masa untuk next wedding photoshoot,. Huhuhh..

mamotte - Puncak Alam / 2.30ptng
http://mamotte.fotopages.com/

Zafiq - Subang Jaya / 9.00 mlm

Akhir kata dari aku semoga korang kuat dalam hidup nie,. TAHNIAH!!!


Tuesday, 4-Dec-2007 23:45 Email | Share | | Bookmark
PIEE!! TAHNIAH!!

paris
arab
malaysia
View all 6 photos...



Lokasi majlis ini berlangsung sebelah kampung aku jer,..

Tahniah Piee!!
Ko la top 3 pengantin lelaki kitorang yang paling cool.. hahahh..
best shoot gambar mempelai nie,.. aku rasa senang kerja aku sebab diorang nie memang sempoi,..
terima kasih atas semua kerjasama korang semua,..

tempat pengambaran;
pantai sireh, kampung pulai..(kampung Aku)


[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2014.

ns4008229.ip-198-27-68.net